bêdad

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bêdad krama/ngoko

  1. ucul copot saka sêsambungane utawa talènane (tmr. nam-naman, wêngku, gêlang lsp).









Kata kunci/keywords: arti bêdad, makna bêdad, definisi bêdad, tegese bêdad, tegesipun bêdad
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.