bêdhag

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bêdhag
Lingga:krama/ngoko

  1. êngg ngoyak;
  2. (utawa mbêbêdhag) mbêburu golèk kewan (lmr kewan asikil papat);
  3. (utawa mbêbêdhag) êngg buruh nggarap sawah (maro pamêtu);
  4. (utawa mbêdhag-buruh) êngg k.bêburuh nyambut gawe (dadi anthèk);
  5. êngg
krama
Krama bêdhag
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

mênang (tmr. ngabotohan);








Kata kunci/keywords: arti bêdhag, makna bêdhag, definisi bêdhag, tegese bêdhag, tegesipun bêdhag
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.