bêdhagan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

bêdhagan
Lingga: (bêdhag)

  1. kewan kang dibêdhag, bêburon;
  2. burukan (olèh-olèhane mbêburu);
  3. êngg opahan, buruhan.








Kata kunci/keywords: arti bêdhagan, makna bêdhagan, definisi bêdhagan, tegese bêdhagan, tegesipun bêdhagan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.