bêdhah bumi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bedhah bumi

  1. dhuwit minangka opahané gawé kluwat
  2. bêdhah-bumi









Kata kunci/keywords: arti bêdhah bumi, makna bêdhah bumi, definisi bêdhah bumi, tegese bêdhah bumi, tegesipun bêdhah bumi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org