bêndungan

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

bêndungan
Lingga: (bêndung)

  1. lêmah, watu lsp. kang dianggo mbêndung;
  2. kali (banyu) kang dibêndung.







Kata kunci/keywords: arti bêndungan, makna bêndungan, definisi bêndungan, tegese bêndungan, tegesipun bêndungan

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.