bêskal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bêskal krama/ngoko

  1. (Wl) ak araning pangkat kapradatan.









Kata kunci/keywords: arti bêskal, makna bêskal, definisi bêskal, tegese bêskal, tegesipun bêskal
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.