bêslit

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bêslit

  1. (Wl) pc layang piagêm (têtêpan pangkat lsp).









Kata kunci/keywords: arti bêslit, makna bêslit, definisi bêslit, tegese bêslit, tegesipun bêslit
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org