bêstèl

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bêstèl (Wl) krama/ngoko

  1. pc têtuku barang dikon nêkakake ing omahe;
  2. (utawa bêstèlan) barang kang dikirimake ing sêpur utawa pos








Kata kunci/keywords: arti bêstèl, makna bêstèl, definisi bêstèl, tegese bêstèl, tegesipun bêstèl
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org