bab

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

bab (Ar) krama/ngoko

  1. jêjêring karangan;
  2. prakara kang dirêmbug;
  3. mungguh ing.








Kata kunci/keywords: arti bab, makna bab, definisi bab, tegese bab, tegesipun bab
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org