bab

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

bab (Ar) krama/ngoko

  1. jejering karangan;
  2. prakara kang dirembug;
  3. mungguh ing.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti bab, makna bab, definisi bab, tegese bab, tegesipun bab

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.