babadan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

babadan
Lingga: (babad)

  1. palêmahan sing wis dibabadi;
  2. êngg (sawah) kang turun-tumurun (pusaka).








Kata kunci/keywords: arti babadan, makna babadan, definisi babadan, tegese babadan, tegesipun babadan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.