Menyang kontèn

babak

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

babak (ba) (ba)ꦏ꧀ (k)

krama/ngoko

  1. mlècèt kulité;
  2. (utawa babakan) saandhegan (tmr. gendhing); sapérangan (tmr. carita ing wayang wong lsp).







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti babak, makna babak, definisi babak, tegese babak, tegesipun babak

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.