babar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

babar krama/ngoko

  1. (utawa mbabar) bisa dadi akèh (tmr. olah-olahan);
  2. (utawa mbabar) dadi akèh, tangkar-tumangkar akèh (tmr. wiji lsp);
  3. (utawa mbabar) br badhar, malih bali kaya wujude kang sakawit;
  4. (utawa mbabar (-ake) layar mbèbèr layar:








Kata kunci/keywords: arti babar, makna babar, definisi babar, tegese babar, tegesipun babar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org