babar-pisan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

babar-pisan krama/ngoko

  1. kabèh (dikatutake);
  2. pambangêt atêgês têmênan, upama durung babar-pisan;








Kata kunci/keywords: arti babar-pisan, makna babar-pisan, definisi babar-pisan, tegese babar-pisan, tegesipun babar-pisan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.