babaran

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

babaran krama/ngoko

  1. kang wis dibabar (digarap, disoga);
  2. br wêdharan;
  3. ki duwe anak.








Kata kunci/keywords: arti babaran, makna babaran, definisi babaran, tegese babaran, tegesipun babaran
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org