babat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

babat krama/ngoko

  1. wadhuk pangrêmêtan pangan (tmr. kewan bêlèhan);









Kata kunci/keywords: arti babat, makna babat, definisi babat, tegese babat, tegesipun babat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.