babi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

babi krama/ngoko

  1. bangsaning cèlèng sing wis tutut.









Kata kunci/keywords: arti babi, makna babi, definisi babi, tegese babi, tegesipun babi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org