bablas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bablas krama/ngoko

  1. ilang saka ing pandêlêngan (lunga lsp);
  2. wis adoh (lakune lsp);
  3. têrus bae (tanpa menggok);
  4. wis akèh (pasinaone lsp);
  5. wis têkan kang dijangka;
  6. pc krungu saka kadohan.








Kata kunci/keywords: arti bablas, makna bablas, definisi bablas, tegese bablas, tegesipun bablas
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.