babo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

babo krama/ngoko

  1. sabawa mratelakake saguh, wani lsp;
  2. br saèm. dhuh.








Kata kunci/keywords: arti babo, makna babo, definisi babo, tegese babo, tegesipun babo
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org