babok

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

babok êngg krama/ngoko

  1. babon (pawitan);
  2. (utawa babokan) kang baku.








Kata kunci/keywords: arti babok, makna babok, definisi babok, tegese babok, tegesipun babok
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org