babok

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

babok êngg krama/ngoko

  1. babon (pawitan);
  2. (utawa babokan) kang baku.







Kata kunci/keywords: arti babok, makna babok, definisi babok, tegese babok, tegesipun babok

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.