babon

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

babon krama/ngoko

  1. pitik wadon (wis ngêndhog);
  2. kang dadi lajêr (liyane prasasat dadi pange utawa anake);
  3. pawitan (kang dianakake);
  4. awak-awaking barang sing mawa tutup (cangkir, bèsèk lsp);
  5. kang asli (tmr. layang, kb turunan)








Kata kunci/keywords: arti babon, makna babon, definisi babon, tegese babon, tegesipun babon
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org