babut

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

babut krama/ngoko

  1. bangsaning klasa kang digawe wulu wêdhus lsp. ditênun.









Kata kunci/keywords: arti babut, makna babut, definisi babut, tegese babut, tegesipun babut
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org