badhèr

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

badhèr krama/ngoko

  1. araning iwak kali saèm. gramèh.









Kata kunci/keywords: arti badhèr, makna badhèr, definisi badhèr, tegese badhèr, tegesipun badhèr
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org