badhêg

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

badhêg krama/ngoko

  1. mambu ora enak (kaya ambune kopok);
  2. êngg wis bosok sarta mambu;
  3. êngg pc ora bêcik (kurang ajar, ala bangêt lsp).








Kata kunci/keywords: arti badhêg, makna badhêg, definisi badhêg, tegese badhêg, tegesipun badhêg
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.