badhar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

badhar krama/ngoko

  1. ak wurung, ora dadi (tmr. tapa, niyat lsp);
  2. êngg malih rupa kaya kang mau.








Kata kunci/keywords: arti badhar, makna badhar, definisi badhar, tegese badhar, tegesipun badhar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org