badhigal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

badhigal krama/ngoko

  1. ênthung urèt;









Kata kunci/keywords: arti badhigal, makna badhigal, definisi badhigal, tegese badhigal, tegesipun badhigal
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org