badhigul

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

badhigul krama/ngoko

  1. ak bodho









Kata kunci/keywords: arti badhigul, makna badhigul, definisi badhigul, tegese badhigul, tegesipun badhigul
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org