badhud

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

badhud krama/ngoko

  1. wong kang dadi lêlucon;
  2. êngg bangsaning cathut;








Kata kunci/keywords: arti badhud, makna badhud, definisi badhud, tegese badhud, tegesipun badhud
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org