badhuren

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

badhuren
Lingga: (badhur)
êngg krama/ngoko

  1. kasar sarta mêrkotok (kulite);
  2. pating blarut utawa sêmu biru (tmr. dhuwit slaka).








Kata kunci/keywords: arti badhuren, makna badhuren, definisi badhuren, tegese badhuren, tegesipun badhuren
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org