bagal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

bagal krama/ngoko

  1. êngg janggêl.









Kata kunci/keywords: arti bagal, makna bagal, definisi bagal, tegese bagal, tegesipun bagal
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org