bagas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

bagas krama/ngoko

  1. ora lêlaranên.









Kata kunci/keywords: arti bagas, makna bagas, definisi bagas, tegese bagas, tegesipun bagasBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org