bagawan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bagawan

  1. (Snk) (Kw) (bêgja bangêt) sêsêbutaning pandhita, pêndhita, wong suci;









Kata kunci/keywords: arti bagawan, makna bagawan, definisi bagawan, tegese bagawan, tegesipun bagawan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org