bagean

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

bagean
Lingga: (bage)

  1. panduman;
  2. perangan, pêprincèn.








Kata kunci/keywords: arti bagean, makna bagean, definisi bagean, tegese bagean, tegesipun bageanBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "https://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=bagean&oldid=102809"