bagean

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

bagean
Lingga: (bage)

  1. panduman;
  2. perangan, pêprincèn.








Kata kunci/keywords: arti bagean, makna bagean, definisi bagean, tegese bagean, tegesipun bagean
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org