Menyang kontèn

bagja

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

bagja

  1. (Snk) (Kw) begja.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti bagja, makna bagja, definisi bagja, tegese bagja, tegesipun bagja

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.