bago

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

bago krama/ngoko

  1. lulup wit so;
  2. bangsaning bagor sing digawe lulup so.








Kata kunci/keywords: arti bago, makna bago, definisi bago, tegese bago, tegesipun bagoBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org