bago

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

bago krama/ngoko

  1. lulup wit so;
  2. bangsaning bagor sing digawe lulup so.








Kata kunci/keywords: arti bago, makna bago, definisi bago, tegese bago, tegesipun bago
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.