bagor

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

bagor krama/ngoko

  1. bangsaning tênunan sing digawe godhong gêbang;
  2. kanthong gêdhe sing digawe bagor.








Kata kunci/keywords: arti bagor, makna bagor, definisi bagor, tegese bagor, tegesipun bagor
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org