bagowong

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

bagowong krama/ngoko

  1. akgrahana srêngenge (rêmbulan) nganti êntèk.








Kata kunci/keywords: arti bagowong, makna bagowong, definisi bagowong, tegese bagowong, tegesipun bagowong

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.