bagrègan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

bagrègan krama/ngoko

  1. êngg wis ora kukuh (rusak).









Kata kunci/keywords: arti bagrègan, makna bagrègan, definisi bagrègan, tegese bagrègan, tegesipun bagrègan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org