bagus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bagus krama/ngoko

  1. êngg pc bêcik;
  2. bêcik rupane (tmr. wong lanang);
  3. sêsêbutane bocah (wong) lanang sing rada dhuwur pangkate.








Kata kunci/keywords: arti bagus, makna bagus, definisi bagus, tegese bagus, tegesipun bagus
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org