bahak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

bahak krama/ngoko

  1. bangsaning manuk wulung;








Kata kunci/keywords: arti bahak, makna bahak, definisi bahak, tegese bahak, tegesipun bahak

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.