bahar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bahar krama/ngoko

  1. (Ar) ak sêgara.









Kata kunci/keywords: arti bahar, makna bahar, definisi bahar, tegese bahar, tegesipun bahar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.