bahar

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

bahar krama/ngoko

  1. (Ar) ak sêgara.








Kata kunci/keywords: arti bahar, makna bahar, definisi bahar, tegese bahar, tegesipun bahar

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.