bajang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bajang krama/ngoko

  1. êngg pêntil pêlêm;
  2. êngg durung rampung babar-pisan (tmr. pagawean);








Kata kunci/keywords: arti bajang, makna bajang, definisi bajang, tegese bajang, tegesipun bajang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org