bajang

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

bajang krama/ngoko

  1. êngg pêntil pêlêm;
  2. êngg durung rampung babar-pisan (tmr. pagawean);







Kata kunci/keywords: arti bajang, makna bajang, definisi bajang, tegese bajang, tegesipun bajang

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.