bajing

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bajing krama/ngoko

  1. araning kewan ngrikiti kang dadi ama krambil;









Kata kunci/keywords: arti bajing, makna bajing, definisi bajing, tegese bajing, tegesipun bajing
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.