bajisan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bajisan krama/ngoko

  1. êngg jothakan, satron.









Kata kunci/keywords: arti bajisan, makna bajisan, definisi bajisan, tegese bajisan, tegesipun bajisan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org