bajra

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

bajra (Snk) (Kw)

  1. ak intên;
  2. ak tumbak kang landhêpe lima;
  3. blêdhèg, thathit.








Kata kunci/keywords: arti bajra, makna bajra, definisi bajra, tegese bajra, tegesipun bajra
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org