bajul buntung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bajul buntung

  1. pc wong sing sênêng bedhangan









Kata kunci/keywords: arti bajul buntung, makna bajul buntung, definisi bajul buntung, tegese bajul buntung, tegesipun bajul buntung
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.