bakat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bakat

  1. (Kw) ak kuwat
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti bakat, makna bakat, definisi bakat, tegese bakat, tegesipun bakat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org