bakbakan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

bakbakan krama/ngoko

  1. klabakan.









Kata kunci/keywords: arti bakbakan, makna bakbakan, definisi bakbakan, tegese bakbakan, tegesipun bakbakan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org