bakda

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

bakda (Ar) krama/ngoko

  1. sawise (wêktu, tumindak);
  2. êngg rampung, bubar (tmr. pagawean);
  3. (utawa bakdan) riyaya lêbaran (sawise pasa, 1 Sawal), klêbu uga riyaya 8 Sawal, 10 Bêsar, 12 Mulud;
  4. êngg sasi Sawal;








Kata kunci/keywords: arti bakda, makna bakda, definisi bakda, tegese bakda, tegesipun bakda
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org