baku

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

baku krama/ngoko

  1. kang pancèn têtêp duwe hak;
  2. pokok (ing pagawean, pakaryan lsp);
  3. (utawa bêbaku) lajêr utawa kang dadi dhêdhasar (tmr. wawasan, rêrêmbugan lsp);
  4. kang wênang ndarbèni (nganggo nindakake lsp);








Kata kunci/keywords: arti baku, makna baku, definisi baku, tegese baku, tegesipun baku
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.