baku

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

baku krama/ngoko

  1. kang pancèn têtêp duwe hak;
  2. pokok (ing pagawean, pakaryan lsp);
  3. (utawa bêbaku) lajêr utawa kang dadi dhêdhasar (tmr. wawasan, rêrêmbugan lsp);
  4. kang wênang ndarbèni (nganggo nindakake lsp);








Kata kunci/keywords: arti baku, makna baku, definisi baku, tegese baku, tegesipun bakuBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org