Menyang kontèn

baku

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

baku krama/ngoko

  1. kang pancèn tetep duwé hak;
  2. pokok (ing pagawéan, pakaryan lsp);
  3. (utawa bebaku) lajer utawa kang dadi dhedhasar (tmr. wawasan, rerembugan lsp);
  4. kang wenang ndarbèni (nganggo nindakaké lsp);







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti baku, makna baku, definisi baku, tegese baku, tegesipun baku

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.