baku-karang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

baku-karang krama/ngoko

  1. êngg (wong desa) kang mung duwe pakarangan lan omah (ora duwe sawah).








Kata kunci/keywords: arti baku-karang, makna baku-karang, definisi baku-karang, tegese baku-karang, tegesipun baku-karang

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.